Recenze zákazníků

 

Obchod Kvalitex získal díky dlouhodobé spokojenosti velkého počtu ověřených zákazníků prestižní certifikát

Ověřeno zákazníky


Heureka recenze

19.01.2017
Nabízí zboží s využitím nano technologií. Rozdíl oproti klasice je opravdu znát. Suché teplo pod peřinou!
Perfektní komunikace. Váží si zákazníka. Okamžitá expedice zboží. Doporučuji
15.01.2017
velký výběr příznivé ceny kvalitní materiál
přehledný a slušný výběr zboží kvalita doporučuji
14.01.2017

spokojenost
30.12.2016
Pro mě nejhlavnější přednosti: prodloužená délka a zipové zapínání za skvělou cenu.
27.12.2016

Prostěradla jsou moc hezká, super materiál. Doporučuji!!
26.12.2016
Přehlednost zboží
byla jsem spokiojená
26.12.2016
Rychlé dodání Kvalitní zboží
Jednoznačně doporučuji. Nakupuji zde pravidelně. Jedná se o obchod s velmi kvalitním českým textilem. Rychlé dodání, spousta věcí skladem a bezproblémová komunikace s obchodem z něj dělají i pro další nákupy jasnou volbu.
25.12.2016
Pěkné zboží
Nevím, kde se stala chyba, ale igelitový obal z povlečení byl totálně rozcupovaný, jako dárek to teda vypadalo hrozně, musela jsem to celé přebalit. Dopravou to zřejmě nebylo, jelikož přepravní obal byl nepoškozen.
25.12.2016

Vše bylo v pořádku, obchod komunikoval výborně. Jen polštář který jsem objednala nevim, zda jsem vybrala ten správný. Zdá se mi hodně měkký až jakoby prázdný. Uvidime jaký na něm bude spánek.
22.12.2016
zboží je kvalitní a i cena je lákavá.
Oslovila mě v tomto případě velká nabídka zboží a taky velmi příznivé ceny. Budu vaši firmu doporučovat všem svým známým.Doufám,že nezklamete naši důvěru.
21.12.2016
Dobrákomunikace sezákazníkem
doporučuji
20.12.2016
Rychlost, cena, kvalita
Super, doporučuji
19.12.2016
Rychlost
19.12.2016
kvalita
stoprocentní spokojenost
18.12.2016
V tomto obchodě mají zboží vysoké kvality, velice kladně také hodnotím kvalitu komunikace obchodu
naprostá spokojenost, mohu jen a jen doporučit
14.12.2016
rychlost kvalitní zpracování
doporučuji
14.12.2016
V žádném obchodě jsem tak kvalitní zboží nesehnsla
Dopor učuji
12.12.2016
nákup přes e-shop rychlá reakce na dotaz ohledně kvality zboží nakoupila jsem zde proto, že mě přesvědčil přehledný výběr zboží s detailním popisem
velké množství informací o nabízených výrobcích rychlost doručení rychlost reakce na dotazy ostatním doporučuji
09.12.2016
KVALITA A RYCHLOST DODÁNÍ
SPOKOJENOST
05.12.2016
SLUŠNÁ CENA A DODÁNÍ DO DOMU

Zobrazit všechny recenze...